English  Dutch
®®

2016-12-09

MET DRIE- OF MEER MENSEN ZAKEN DOEN

Doe zaken op minstens drie manieren. Werk met minstens drie of vier verschillende partners die elkaar leveren.
 
Een man verkoopt vis, een ander maakt die vis klaar voor zijn gasten in zijn restaurant, een ander geniet van zijn jaarlijkse zakendiner met zijn personeel. Dit is normaal in de markt/economie. Deze mensen kunnen bij elkaar gebracht worden. Het moet goed doordacht worden en u moet zorgen dat iedereen deelneemt. Vindt daarom mensen die dingen doen, geen mensen die alleen maar zeggen: ‘vertel me wat ik moet doen’. Dat zijn degenen die alle verantwoordelijkheid bij u leggen en klaar staan om u de schuld te geven als er iets misloopt.
 
Voorbeeld van een viertal. Er zijn boeren die graan verbouwen. Dan hebben we molenaars die het malen en meel produceren, bakkers die er cakes van bakken, en mensen die feesten organiseren waarbij cakes gegeten worden.
 
Ze hebben hun vak geleerd en geleerd hoe zij hun kennis kunnen verkopen. We weten allemaal wat deze professionals te bieden hebben. We kunnen een keten van leveranciers vormen die elkaar voorzien. We weten allemaal dat degene  die auto’s maakt ook moet eten. Ze zijn geen boer, dus hoe komen ze aan eten?
 
Veel mensen denken dat SPURT zoals de regering is. De regering voorziet U van wat u nodig hebt. Dat SPURT er is om hun een ander soort geld te geven. Maar u moet zelf wat doen
Als u geen boer of bakker bent, bent u misschien schoonmaakster. U bent  kok, of degene die boodschappen doet voor mensen die dat zelf niet meer kunnen. U kunt reisleider zijn omdat u alle plekken in de omgeving kent. Voor al dergelijke diensten betalen mensen.
 
Als u oud bent geworden kunt u uw kleinzoon vragen om u te helpen zodat hij wat kan verdienen. 
IEDEREEN kan iets DOEN. Een oudere kan wellicht helpen met huiswerk maken of aandacht en verzorging geven aan een klein kind terwijl de moeder de keuken schoonmaakt voor deze dame.
U kunt niet verwachten dat u simpelweg een formulier invult en uw SPURT opeens in EURO op uw rekening getoverd worden. HANDEL drijven is de basis waarop u andere valuta voor uw SPURT verkrijgt.
 
VOORBEELDEN

Een jong stel wil trouwen. Wat voor mensen kennen ze en hoeveel zouden ze moeten betalen voor alles wat ze willen doen? 
Wat als ze een handelsketen konden maken zodat ze het meeste in SPURT konden betalen?
 
Bekijk het eens zo: welke van deze verkopers zal op een dag iets van een van de andere partijen kopen? Gaat de kapper wel eens dineren? Heeft de restauranteigenaar een keer een kapper nodig of iemand die foto’s maakt van zijn restaurant? Zou de reisleider misschien de fotograaf nodig hebben of de schoenmaker? Zou de naaister in het restaurant gaan dineren? Zou ze misschien gordijnen naaien voor het restaurant?

Zou een van hen, bijvoorbeeld de meubelverkoper, zijn voorraad willen kopen zonder zijn activa aan te spreken? Zou de restauranteigenaar betaald willen worden voor zijn personeel of de levensmiddelen die hij inkoopt? Zou de automobilist zijn wagen willen leasen en betalen met SPURT? Zou de reisleider zijn toekomstige diensten voor een jaar willen verkopen en ervoor vooruit betaald willen worden? Zou u niet een huis willen kopen en er niet voor hoeven te betalen?

Dit is allemaal mogelijk als we de verbindingen leggen. Zal dat morgen lukken? Waarschijnlijk niet! Maar als we vandaag ermee wachten dan zal het een dag later zijn dat we deze dingen kunnen realiseren.

DE VOLGENDE STAP IS NATUURLIJK BEDRIJVEN AAN TE BRENGEN DIE HIERMEE WILLEN WERKEN

We willen elk bedrijf dat bereid is met ons te werken aanbieden hun productie voor het komende jaar aan ons aan te bieden en 50% van het bedrag direct in SPURT te betalen. Er hoeft geen levering gedaan te worden totdat het bedrijf z’n SPURT kan gebruiken om zaken te doen, zoals hierboven beschreven, of kan omwisselen in een andere valuta.
 
PROMOTIE DEAL

Elke keer dat een producent/dienstverlener, die zijn toekomstige jaarproductie aan New Chances heeft aangeboden , SPURT gebruikt om andere zaken mee te doen, krijgt hij of zij deze 100% gecompenseerd.

Anderen voorbeelden kunnen gevonden worden onder Business.