English  Dutch
®®

HOE KUNNEN DE WOONPLAATS EN HET LAND PROFITEREN?

Van ALLE transacties waarbij toekomstige diensten en goederen aan New Chances worden verkocht, profiteert zowel de woonplaats van de leverancier als ook de woonplaats van degene die de business heeft aangebracht. De woonplaats ontvangt een gift van de leverancier van 20% in SPURT van het totale ter beschikking gestelde bedrag. De woonplaats van de referrer ontvang een gift van 20% van de referrer. Het CSF zal samen met een comité van  gemeentebestuurders, besluiten waarvoor de SPURT worden gebruikt.


Maar niet alleen zal de woonplaats waar de business gevestigd is profiteren, ook het land ontvangt een gift van zowel de leverancier als ook van degene die de business heeft aangebracht. Hier wordt 5% van het totale bedrag in SPURT als gift aan het land van de leverancier gegeven en ook 5% van wat de referrer verdient voor zijn land. 5% is landelijk gezien een grote som geld als alle business samen wordt geteld. Het land kan hiermee humanitaire projecten ondersteunen, infrastructuur betalen, of klein ondernemingen ondersteunen. De CSF van het land, samen met de aangewezen beambten, zal besluiten waarvoor de SPURT wordt gebruikt.

In het geval de woonplaats of het land nog niet is aangesloten tot het MySPURT-systeem, zullen de fondsen worden vastgehouden, ten behoeve van het land, totdat het zover is om met SPURT te werken.

De woonplaats en het land kunnen, op hun beurt, toekomstige productie aan New Chances verkopen en onmiddellijke betaling in SPURT tegemoet zien.

Laten we zeggen dat het land goud heeft, of huizen wil produceren, wegen of energy. Zij kunnen de toekomstige productie verkopen en direct SPURT ontvangen. Ze zouden ziekenhuizen kunnen bouwen en met de leveranciers een contract afsluiten dat zij SPURT ontvangen voor hun producten. Op die manier kunnen zij 100% vergoed worden voor de uitgegeven SPURT voor de producten die zij willen kopen. Zou dat niet een fantastische manier zijn om nationaal geld te sparen?

De plaats en het land zullen moeten samenwerken met NEW CHANCES en Sound Prosperity volgens de regels.