English  Dutch
®®

Producten / Diensten kopen zonder geld uit te geven.

Bedrijven kunnen producten/diensten kopen maar in plaats van geld uit te geven kunnen ze met New Chances SAMENWERKEN om een product/dienst kosteloos te verkrijgen. 

Frank verkoopt auto’s, Volkswagens.

 
Het zijn niet zulke goede tijden als eerder. John is zijn vriend, hij gaat door een moeilijke periode. Voor beide vrienden kon alles beter. Frank besluit om John te helpen en tegelijk zichzelf.
 
Frank weet dat Volkswagen een hele goede auto is, ook al spreken mensen er negatief over. Frank heeft gehoord van de mogelijkheid om dingen kosteloos aan te schaffen. In gedachten zegt hij tegen zichzelf: ‘dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar ook te mooi om te negeren’.
 
Als hij de Volkswagens zou kunnen kopen zonder geld uit te geven, zou dat hem de mogelijkheid bieden om zijn zaak te redden.
 
Hij beseft dat hij dit niet in zijn eentje kan. Zijn business is te klein om een handel op te zetten, maar … hoe kan hij anderen vinden met hetzelfde probleem? Hoe kan hij het "Pay it Forward" systeem hier gebruiken?
 
Hij gaat het John vragen. John was altijd al goed in dingen uitleggen en als hij dit aan klanten kon uitleggen dan zou Frank bereid zijn voor hem 20% van het totale aankoopbedrag beschikbaar te stellen dat John nodig zou hebben voor 50 auto’s (€40.000,00). Hij begrijpt dat John niet kan wachten om geld te ontvangen aangezien hij hiermee aan de slag moet, dus hij biedt hem 10% (of anders overeengekomen) contant vooraf. En natuurlijk betaalt hij hem vooraf het totaal van 40.000 in SPURT.
 

Hij legt JOHN uit hoe dit in z’n werk gaat.

 
Frank moet het bedrag dat hij voor de aankoop van 50 Volkswagens nodig zou hebben op een geblokkeerde rekening zetten. Laten we zeggen dat de groothandelsprijs €100,000.00 zou zijn. Dit bedrag wordt gecombineerd met andere zakenlieden die ook geld hebben om te betalen voor wat ze nodig hebben maar het geld niet willen uitgeven. Ze beseffen allemaal dat eraan verbonden kosten komen dus ze berekenen wat ze willen ontvangen inclusief wat ze te betalen hebben aan handelaren, sponsor en John’s mensen en stellen het bedrag voor de aankoop op 200% van wat ze nodig hebben.
 

Hoe gaat john nu verder?

 
Aangezien John heel veel relaties heeft, biedt hij hun allemaal dezelfde deal als hij met Frank heeft, als ze een bedrijf vinden dat geïnteresseerd is om iets aan te schaffen zonder geld uit te geven. 
 
Hij en zijn vrienden gaan op zoek naar bedrijven en/of personen die er klaar voor zijn, in staat zijn en de wil hebben om te kopen, het geld beschikbaar hebben, maar niet bereid zijn het te BESTEDEN. Met ieder van hun sluit hij een RWA-(Ready Willing and Able) contract af. 
 
Zodra het geld bijeen is, dit in constant overleg met New Chances, laten we zeggen: €20.000.000,00 - €200.000.000,00 kan de voorbereide deal beginnen. Elke deal zal winst laten zien en de bestelde producten zullen hiervan betaald worden. Ook alle daaraan verbonden kosten voor handelaren, sponsor, John’s mensen etc. zullen uit de winsten betaald worden.
 
Klanten die zaken willen doen zullen samenwerken met New Chances om de zaken af te handelen die uitgevoerd moeten worden.
 

GOED NIEUWS IS: ZODRA ER MET SPURT GETRADED KAN WORDEN, ZAL DIT OP EEN CONTINUE BASIS GEDAAN KUNNEN WORDEN EN DE TIJD TUSSEN HET BEGIN VAN EEN HANDEL EN DE LEVERING VAN DE GEVRAAGDE GOEDEREN ZAL EEN STUK KORTER ZIJN.