English  Dutch
®®

Dit is onze VISIE. 

Omwisselen is nog NIET beschikbaar maar u wilt misschien al zien hoe we van plan zijn om te gaan met het gebruik van SPURT in de valuta van uw keuze. 

Begrijp alstublieft dat SPURT op uw rekening vrij te gebruiken is, binnen de Algemene Voorwaarden. We leggen het gebruik van SPURT geen beperkingen op. Het is uw SPURT, uw geld. Er zullen echter beperkingen zijn voor het gebruik van SPURT in andere valuta, die gesteld worden door de Wisselkantoren waar we mee samenwerken. 
 

Onze focus is hoofdzakelijk op de wereldwijde verbreiding van SPURT, 

zo dat er dan geen noodzaak tot omwisselen is, aangezien u het kunt gebruiken om alles te kopen wat u nodig hebt. Op deze manier blijft SPURT in circulatie. 
 

De waarde van SPURT, bepaald door een gelimiteerde dekking.


Hoewel de waarde van SPURT bepaald is op één SPURT is gelijk aan één U.S. Dollar of één EURO (voor mensen die in Europa wonen), hebben veel SPURT-cliënten een geheel andere waarde aan hun SPURT toegekend.
Dit is niet goed voor hoe de waarde van SPURT wordt gezien in de buitenwereld. 
Om die reden hebben we SPURT+ ontwikkeld gedekt door waarde met een beperkt bedrag. 

Dit houdt in dat u kunt handelen binnen het systeem door SPURT te gebruiken, maar als u SPURT wilt omwisselen in andere valuta, dan moet u ze eerst omwisselen in SPURT+. Dit kan alleen door zaken te doen of door u in te zetten voor uw gemeenschap. (Zie SPURT+, door Waarden gedekt.)

Er is één uitzondering, en dat is dat cliënten met een rekening geopend vóór 1 april 2017 hun schulden kunnen afbetalen met SPURT en niet eerst SPURT+ hoeven te verdienen. SPURT+ is wel nodig voor het kopen van een huis, tenzij andere goedkeuring is gegeven.
SPURT kan ook omgewisseld worden in SPURT+ als u mogelijkheden ziet om het zelf te regelen met een Wisselkantoor waarmee u samenwerkt. 
 

In de Algemene Voorwaarden en op de website hebben we het erover dat omwisselen mogelijk is door zakelijk handelen. 

 
"SPURT is een platform dat u een nieuwe manier van zaken doen biedt. 

SPURT is uw nieuwe Digitale Geld, in het leven geroepen om commerciële transacties gemakkelijker te maken. Het kan gebruikt worden om te kopen en verkopen, diensten en goederen aan te bieden aan SPURT-rekeninghouders en om nieuwe mogelijkheden te creëren met elke partij die bereid is SPURT te accepteren als betaalmiddel."


We begrijpen dat het op gegeven moment noodzakelijk is SPURT om te wisselen in andere valuta. 

Er zullen verscheidene Wisselkantoren zijn waar MySPURT mee samenwerkt, door middel van New Chances, en voor grotere projecten kunt u met elk van hun samenwerken, afhankelijk van uw eigen keuze. Deze wisselkantoren kunnen allemaal verschillende manieren hebben en verschillende kosten berekenen voor omwisselen. Wanneer ze beschikbaar komen voegen we ze toe op de website. U kunt altijd New Chances kiezen als intermediair tussen u en een Wisselkantoor. Uw keuze hangt wellicht af van het land waarin u woont, de specialisatie van het Wisselkantoor en de grootte van het bedrag waarmee u wilt werken. 

Voor 90% van de cliënten zal New Chances het Wisselkantoor zijn. 
 

Als u geld nodig hebt voor uw dagelijkse uitgaven, uw schulden, een huis, dan werkt u rechtstreeks samen met de "Sound Prosperity Social Organization" [SPSO]. 

 

Lening


In sommige gevallen als u (nog) onvoldoende fondsen heeft om te betalen voor uw schulden of hypotheek of om een project te beginnen dat u werkelijk graag zou opstarten, dan kunt u een lening aanvragen in SPURT van MySPURT-cliënten die bereid zijn in u te investeren. U zult het terug moeten betalen in SPURT of andere valuta en ervoor moeten werken. Cliënten die erin geïnteresseerd zijn anderen te helpen en tegelijkertijd zelf geholpen willen worden, nemen alstublieft contact op met Sound Prosperity.
 

Urgentie plan 


New Chances ziet de noden van sommige cliënten en wil als eerste hun lasten wegnemen. Om die reden hebben we de volgende urgentie-stappen vastgesteld. U zult na de oplossing van uw probleem in staat zijn om uw eigen business of project op te zetten, wat u van een maandelijks inkomen zou kunnen voorzien.  
 

Er zijn drie soorten MySPURT-cliënten.

  1. Cliënten met rekeningen geopend voor 1 januari 2017
  2. Cliënten met rekeningen geopend na 1 januari 2017
  3. Cliënten die rekeningen openen na 1 april 2017

Stap 1 Debit Cards


Zodra het geld beschikbaar is zal elke cliënt met een SPURT-rekening van voor 2017 een debit card ontvangen met een daarop EENMALIG bedrag van 5000,— USD of EURO als u in Europa woont.

Voor deze debit card zal er niks van uw rekening afgeschreven worden. 
 

Dit is een beloning voor uw geduld. 


Nu heeft u het bewijs dat SPURT KAN worden omgewisseld. U kunt de debit card steeds opwaarderen door actief te zijn in de MySPURT-gemeenschap, door business naar de MySPURT-marktplaats te brengen of door u in te zetten voor uw gemeenschap. U kunt SPURT+ verdienen om op uw card te zetten.

Nu kunt u een project of business beginnen om u te verzekeren van een maandelijks inkomen. Voor dat doel zult u SPURT kunnen gebruiken. Mocht u een andere valuta nodig hebben om uw project te beginnen, dan zult u business voor het Wisselkantoor moeten brengen of SPURT+ moeten verdienen. 
 

Cliënten die zich registreerden na 1 januari 2017.


Cliënten die een rekening openden tussen 1 januari en 1 april 2017 zullen een EENMALIG bedrag van 1000,— USD of EURO voor wie in Europa wonen, op hun debit card ontvangen. 
 

Dit is een tijdelijk aanbod en zal niet beschikbaar zijn nadat de Debit Cards beschikbaar zijn gekomen. 


Na deze eenmalige debit card betaling kunt u zelf uw card opwaarderen met SPURT+  die u verdiend heeft met business of met aantoonbaar inzet in uw gemeenschap. Zie hieronder dat al uw schulden voldaan worden en dat u uw eigen business en project kunt beginnen met gebruik van uw SPURT om een maandelijks inkomen te hebben. Een van de projecten zou kunnen zijn een huis kopen voor uzelf.
 

Stap 2 Huisuitzetting


Zodra geld beschikbaar komt beginnen we mensen te ondersteunen die een dreigende huisuitzetting hebben. Cliënten met een rekening van voor 1 april 2017 kunnen hun SPURT gebruiken om voor het huis te betalen. 

Ze kunnen hun hypotheekpapieren aanbieden. Alles moet correct zijn en verifieerbaar. Het Prosperity Center in de persoon van de Personal Account Manager [PAM] zal contact opnemen met de bank en een (gedeeltelijke) betalingsregeling treffen. Dit hangt af van de beschikbaarheid van geld en van de hoogte van de hypotheek, maar zou voor u geen punt van zorg moeten zijn.

Partners van MySPURT zullen uw huis van u kopen en u zult in staat zijn het terug te kopen met SPURT of de huur met SPURT te betalen. Voor meer informatie zie "Your Home Your Happiness".

In elk geval zullen wij ons inzetten om huisuitzetting te stoppen. 
 

Stap 3  Schulden


Zodra geld beschikbaar komt zullen ALLE MySPURT-cliënten met rekeningen geopend voor 1 april 2017 het recht hebben op een EENMALIGE betaling van 100.000 (USD of EURO) voor hun schulden. Deze schulden moeten aantoonbaar zijn met papieren die op UW EIGEN naam staan. 
  • Indien goedgekeurd, zullen de schulden betaald kunnen worden in SPURT, voor een bedrag tot 100.000 SPURT zodra die inwisselbaar zijn geworden in USD, EURO, of andere valuta. We zien in dat in sommige landen de waarde van 100.000 veel lager of hoger is dan in andere landen. We zullen daarom elk geval apart bekijken. 
 

Een cliënt kan GEEN verzoek tot betaling van schulden indienen in de naam van een ander, zelfs niet voor hun partner of kinderen. 


Deze mensen kunnen een eigen rekening openen en de cliënt kan daar SPURT op storten als backup voor de schulden. 

We vinden het van belang om elk schuldgeval afzonderlijk te behandelen om in staat te zijn te begrijpen in welke omstandigheden de cliënt zich precies bevindt. De Personal Account Manager [PAM] zal naar elk van de verzoeken kijken en kan mogelijk persoonlijk contact opnemen. 
 

Wat wordt onder schulden verstaan?


Energie-, gas-, waterrekeningen, belastingschulden, medische kosten, verzekeringen. GEEN hypotheken. Die vallen onder "Your Home Your Happiness". Huisuitzettingen onder Stap 2. 

U zou alle rekeningen moeten overleggen en duidelijk maken wie de schuldeisers zijn, omdat deze rechtstreeks betaald zullen worden. Rekeningen moeten verifieerbaar zijn en als er rente en incassokosten aan toegevoegd zijn, dan moeten we het oorspronkelijke bedrag ook kunnen zien, zodat we mogelijk kunnen onderhandelen met het incassobureau. We zullen incassobureau en schuldeiser rechtstreeks betalen.

U zult een beschrijving moeten toevoegen waarin u uw persoonlijke omstandigheden uiteenzet, zodat we kunnen begrijpen in wat voor positie u zich bevindt. De Personal Account Manager zal uw situatie bekijken en kan contact met u opnemen. 

Waarom betalen we schulden alleen EENMALIG? Omdat we u willen leren dat schulden niet iets is dat u wenst voor uzelf, aangezien u alle hulp kunt krijgen voor een schuldenvrij leven met de ondersteuning van het Prosperity Center en uw eigen vastberadenheid.

Als u van uw hypotheek af wilt komen heeft u SPURT+ nodig. Lees alstublieft de procedure. Een Personal Account Manager zal speciale gevallen bekijken die onder Huisuitzetting vallen, zie boven, zelfs al is de situatie nog niet zo erg.

 

Stap 4 Nu u vrij bent van schulden en wellicht zelfs vrij van een hypotheek, wilt u uw project of business beginnen.


We moedigen alle cliënten aan iets te DOEN met hun SPURT om meer SPURT te creëren, SPURT+ of andere valuta naar keuze.

Stel u zich voor dat u een project begint. In het projectplan neemt u een maandelijks inkomen op dat u wilt hebben in uw geldsoort.

U zegt misschien "ik ben te oud om een business te beginnen", of "ik heb geen zakenknobbel". U kunt in dat geval iemand ondersteunen die wéét hoe een business of project te beginnen. U kunt deelnemen als commissaris en daarvoor betaald worden. Er kunnen SPURT-cliënten zijn die zich nieuw aangesloten hebben, die u op weg kunt helpen en daarmee een inkomen verdienen.
 

Stap 5 Cliënten die een rekening hebben geopend na 1 januari 2017


In feite gelden al deze programma’s ook voor hun, maar we moeten in staat zijn de zaken van cliënten die een rekening openden voor deze datum eerst af te handelen. 
 

Cliënten die deze grandioze aanbiedingen proberen te misbruiken lopen het risico dat hun rekeningen worden bevroren. 


In samenwerking met Sound Prosperity Social Organization [SPSO], presenteren we ook:

"Your Home Your Happiness".

"Your Health Your Happiness".

"Your Job Your Happiness".

"Your Education Your Happiness".