English  Dutch
®®
2018-02-01

Wij ALLEMAAL SAMEN, kopers en verkopers. zullen de Marktplaats tot leven moeten brengen.
Zie een GOEDE AANBIEDING voor u beiden.

Als SPURT-rekeninghouder kunt u producten en diensten kopen en verkopen op de MySPURT-marktplaats.

Begin vandaag deze producten aan te bieden.
U kunt ook voor iemand anders producten en diensten aanbieden.  Dan zult u daarvoor een percentage ontvangen van de leverancier.

Als u producten te koop hebt, uw eigen of die van anderen, dan zult u deze producten aan de Martkplaats kunnen toevoegen. Alle SPURT-rekeninghouders kunnen hun producten en diensten aanbieden en als ze hun totale productie van een jaar aan de MySPURT-marktplaats aanbieden, dan kunnen ze hiervoor een directe betaling in SPURT van tweemaal de waarde ontvangen. Op deze manier kunnen ze zaken gaan doen met hun eigen toeleveranciers en hun in SPURT uitbetalen.

Vindt bedrijven die geïnteresseerd zijn om hier hun producten en diensten aan te bieden. Ze kunnen hun producten aanbieden in hun eigen munteenheid en SPURT accepteren als deel van de betaling. 

Het is interessant om te leren HOE u zaken kunt doen via de MySPURT-marktplaats.

Wij willen ook diensten aanbieden.

U bent een gepensioneerde schilder en wilt nu SPURT verdienen.... U kunt auto's repareren en bent bereid SPURT te accepteren....  U bent bereid om ramen te lappen voor een bejaarde persoon.... U biedt uw diensten aan om op de kinderen van uw buurvrouw te passen.
Maakt u aantrekkelijke, bruikbare dingen die u te koop kunt aanbieden? Kent u anderen die dit doen?
We zijn ook van plan om een afdeling voor tweedehands-handel op te zetten in SPURT, als er behoefte aan is om dit te doen.

Laat ons weten wat u interesseert!

Leest u svp ook SPURT Lokaal. U kunt uw locale gemeenschap ermee ondersteunen.

Wij zijn verder van plan:

Huizen op te kopen en te behouden voor mensen die met huisuitzetting te maken krijgen. (Europa eerst)

We zijn op zoek naar schilders, aannemers, stoffeerders enz. om deze huizen te herstellen en achterstallig onderhoud te doen.
De huizen zullen schone energie hebben en we hebben hiervoor levenranciers nodig. We hebben tuinmannen nodig, autoverkopers, enz. om het leven van de mensen die deze ellende meemaken lichter te maken.

We willen samenwerken met hotels, waar ze op vakantie kunnen terwijl wij hun huis opknappen. We zoeken uiteenlopende alternatieve therapiën zodat ze een goede gezondheid terug kunnen krijgen.

Voor het Sound Prosperity-programma: "Mijn Gezondheid mijn Geluk" zoeken we doktoren, klinieken en allerlei medische hulp voor alle soorten ziekten.

We willen banen aanbieden en banen vinden voor werkloze mensen. Gehandicapte mensen kunnen zinvol werk doen wanneer ze steun krijgen en wegwijs gemaakt worden. We hebben mensen nodig die behulpzaam zijn voor ouderen.

U brengt het onder onze aandacht en wij zullen het waar maken in onze MySPURT-marktplaats!
Zendt ons uw ideeën en wij ZULLEN ermee aan de slag gaan. Maar biedt ons ook uw hulp aan!! Dit is een enorme uitdaging!!

Wordt een verkoper
MySPURT Business Concept
See how this Business Concept can support your Community and Country.