English  Dutch
®®
2018-02-26

Een MySPURT rekening openen is makkelijk (zie Engelse video). Als u zich eenmaal heeft geregistreerd en uw initiële inleg heeft betaald zal uw registratie starten. U ontvangt bericht als uw rekening klaar is.
We hebben gemerkt, dat sommige email providers, zoals Gmail, Yahoo, Hotmail, Comcast, emails van MySPURT.org blokkeren voordat zij zelfs maar in de SPAM belanden. Dit is het geval als u niet onmiddelijk na de registratie een email van MySPURT heeft gekregen. Gaat u voor GMAIL alstublieft naar Instellingen, Filters en vul in dat u het email adres van info (at) myspurt.org zelfs nooit naar SPAM wilt laten gaan.

De initiële inleg van minstens € 50,-- kan worden overgemaakt door gebruik te maken van een SEPA Transfer naar de rekening van New Chances.
 
Omdat wij begrijpen dat niet alle mensen hetzelfde verdienen en de inkomens anders zijn, hebben wij besloten dat er verschillende initiële inleggen mogen zijn, omdat wij erin geloven dat SPURT voor alle mensen toegankelijk moet zijn.
 
Dit betekent dat wij zullen accepteren dat bijvoorbeeld mensen in Griekenland minder kunnen betalen dan mensen in Zwitserland of Noorwegen, net als dat mensen in New York meer kunnen betalen dan mensen in El Salvador. Neemt u s.v.p. contact met ons op.

Open een MySPURT rekening en krijg het volgende.
  • Ongelimiteerde deposito's en overboekingen.
  • Geen overboekingkosten.
  • Toegang tot online bankieren.  
FAQ