English  Dutch
®®

Gebruik maken van de fondsen die opgezet zijn om nieuwe MySPURT-cliënten te ondersteunen.

Het VOORNAAMSTE doel van Sound Prosperity is, om in combination met SPURT, het leven voor alle mensen beter te maken. Voor dat doel is het nodig dat gemeenschappen sterker worden! We zijn op de wereld om elkaar te steunen, niet waar? Elkaar steunen houdt in, dat u kunt verwachten op een dag ook gesteund te worden, wanneer u zelf hulp nodig hebt. Het mooie is dat wanneer u geeft, u ontvangt!

Begin te geven wat u zelf wilt hebben!

We willen dat alle mensen:

 • Vrij van schulden zijn
 • Een huis hebben
 • Aan de kost komen
 • In staat zijn gezond te leven
 • In staat zijn zich te scholen
Omdat we dat voor onszelf zouden willen, beginnen we dit aan u allemaal te geven.
We beginnen met u de kans te geven om 2500 SPU+Crypto te verdienen.
Met de hulp van SPURT-cliënten, heeft Sound Prosperity TWEE fondsen opgezet om nieuwe MySPURT-cliënten te supporten die zelf ook bereid zijn te geven!

Starter Fund.

Het Starter Fund biedt de mogelijkheid om nieuwe MySPURT-cliënten te gaan vinden in uw gemeenschap die dezelfde visie zouden kunnen hebben als wij. De gemeenschap kan gaan groeien van dit initiatief. Zie hoe u uw gemeeschap kunt steunen.
 1. Dit fonds is alleen voor ontwikkelde landen. Andere landen worden op een andere manier gesteund.
 2. Dit fonds is alleen bschikbaar voor cliënten van wie de sponsor niet in staat is u te steunen.

Stappen om uw gemeenschap te laten groeien door nieuwe cliënten te aan te melden.

 1. U interesseert 10 nieuwe cliënten en registreert hen bij MySPURT. Er zijn geen kosten om Paypal te gebruiken.
  De registratieknop kunt u vinden rechtsboven op www.myspurt.org
 2. Uw registraties zullen mogelijk minstens een dag vergen, aangezien dit een handmatig proces is, alvorens u de informatie email en uw rekeningnummer ontvangt. Dit is tevens uw LOGIN nummer.
 3. Nadat u de 10 nieuwe cliënten hebt geregistreerd, verzoekt u om een donatie van 8000 SPURT door een email te zenden aan info @ myspurt. org met het verzoek om gesponsord te worden.
 4. U gebruikt deze SPURT om te betalen voor10 nieuwe cliënten = 10x500 SPURT, door te gaan naar: Pay USER maakt u het bedrag over naar rek.nr. 5788362 en u vermeld daarbij de email-adressen van uw mensen.
 5. U hebt 3000 SPURT over.
 6. U kunt 500 SPURT overmaken naar rek.nr. 3470824 onder vermelding van: Fee to buy Crypto currency.
 7. U hebt nog 2500 SPURT, waarmee u nu SPURT+Crypto kunt kopen.
 8. U volgt deze stappen. Het enige verschil is dat dit een speciaal aanbod is voor u, daarom wordt de mogelijkheid van 2500 SPU+Crypto daar niet vermeld.
 9. Na de voltooiing zend u een email naar info @ myspurt. org met in het onderwerp: uw rekeningnummer en het bedrag 2500 SPU. In het tekstgedeelte schrijft u: Graag overmaken naar SPURT+ om SPU+Crypto te kopen.
5000 10x 500 kosten voor 10 nieuwe cliënten
2500 om SPURT+ Crypto te kopen
500 kosten om SPURT+ Crypto te kopen.
8000 totaal
 
U heeft nu geen SPURT meer over, maar u kunt de ideeën volgen om SPURT te verdienen zoals beschreven in Hoe Nieuwe Cliënten Kunnen Starten.


Boosting Communities FUND

Dit fonds is voor u opgezet om het niveau van kwaliteit van leven te bereiken wat we onze cliënten willen aanbieden.
Het is ook opgezet om projecten te financieren en businessen te beginnen of te versterken.
Het wordt beschikbaar voor alle cliënten die hebben laten zien dat ze ondersteunend zijn voor de gemeenschap. Het begint met uitbetaling in SPURT digitaal geld.
Sommige sponsors willen persoonlijk contact met u, sommigen willen businessplannen inzien. Een businessplan kan ook bestaan uit foto's en links naar een huis dat u wilt kopen. Sommigen willen een  Return on Investment. Het hangt ervan af wat u wilt gaan doen.
U krijgt ondersteuning en begeleiding van onze PAMs, BAMs of KAMs

Dit zijn drie onderdelen van dit fonds.

 1. Schulden
 2. Huisvesting
 3. Businessen

Schulden

Onze VOORNAAMSTE zorg is om u uit de schulden te krijgen. Dit is een EENMALIG aanbod. U zult begeleiding krijgen om uw levensstijl te veranderen zodat u niet opnieuw in de schulden raakt.
We zijn ervan overtuigd dat wanneer uw schulden verdwenen zullen zijn, uw leven al beter zal zijn , en uw gezondheid kan erop vooruit gaan, omdat u minder stress hebt.
U zult ondersteuning krijgen en begeleiding van onze PAMs, BAMs of KAMs
Dit fonds zal beschikbaar komen zodra we zien dat gemeenschappen SPURT beginnen te accepteren en de exchange van SPURT+Crypto gereed is. We gaan beginnen met de cliënten die in een wanhopige situatie verkeren.
 

Huisvesting

Als u een huis wilt hebben, zullen de Fondseigenaars een huis van uw keuze voor u kopen, binnen de normen van uw land. Het kan ook uw huidige huis zijn, in het geval dat u van de hypotheek af wilt of huisuitzetting dreigt.
U zult betaald krijgen in SPURT om het huis in optimale staat te onderhouden. Met de SPURT die u ook verdient in uw gemeenschap, zult u in staat zijn de huur voor het huis te betalen en zelfs SPURT te sparen om in staat te zijn het huis terug te kopen.
U kunt ook uw huis verkopen aan de fondseigenaren, als u van uw hypotheek af wilt of als huisuitzetting dreigt.
Dit fonds komt beschikbaar zodra we zien dat gemeenschappen SPURT beginnen te accepteren en de exchange van SPURT+Crypto gereed is. We zullen beginnen met de cliënten die in een wanhopige situatie verkeren.
 

Business

U kunt uw eigen business beginnen of uw business uitbreiden.
Businessplannen zijn nodig om te presenteren.
Dit fonds komt beschikbaar zodra we zien dat gemeenschappen SPURT beginnen te accepteren en de exchange van SPURT+Crypto gereed is.

We zullen nieuwe informatie verstrekken zodra het gereed is. Maar u kunt VANDAAG beginnen de SPURT te verdienen die u nodig hebt voor de dingen die u wilt veranderen in uw leven.