English  Dutch
®®
Rev. 2018-05-17

Algemene Voorwaarden

SPURT is een platform dat u de mogelijkheid geeft op andere manieren zaken te doen.


SPURT is uw digitale munt, gecreëerd om commerciële transacties te vergemakkelijken. Hij kan gebruikt worden om te kopen en verkopen, om diensten en producten aan te bieden aan en af te nemen van andere SPURT-rekeninghouders en om nieuwe mogelijkheden te scheppen door met andere partijen die SPURT als betaalmiddel willen hanteren, zaken te doen.
 

SPURT OVERMAKEN


U kunt elk bedrag aan SPURT overmaken naar andere rekeningen. SPURT overmaken tussen SPURT-rekeningen is gratis.

Het is niet toegestaan mensen SPURT aan te bieden voor een veel lagere waarde dan de echte waarde van SPURT in ruil voor andere muntsoorten. Een SPURT is een USD and een EURO. Daarmee zou de waarde van SPURT naar beneden gehaald worden. Dit toch doen zal leiden tot het bevriezen van uw rekening.
 

IDENTIFICATIE PLICHT


Voordat u een bedrag opneemt van uw SPURT-rekening en het door business in een valuta naar keuze omzet, moet u uw persoonlijke gegevens doorgeven aan myspurt.org
 

SPURT VERDIENEN


Waar banken rente bieden en SWIFT-mogelijkheden, is SPURT geen wisselkantoor noch een bank. Het is een platform om mensen bij elkaar te brengen, nationaal en internationaal, die zaken wensen te doen met gebruikmaking van SPURT.
 

LEEFTIJD


Een nieuwe SPURT-gebruiker moet 18 jaar of ouder zijn of indien jonger, formele toestemming van een ouder of voogd hebben.
 

Nieuwe klanten


MySPURT is alleen toegankelijk voor mensen die aanbevolen zijn. De reden daarvoor is de hoge standaard die wij zetten op het gebruik can SPURT. Iemand die u aanbeveelt kan u wijzen op de Algemene Voorwaarden en moet ervan overtuigd zijn dat de geinteresseerde persoon de visie van SPURT deelt.
 

ALS U NIEMAND HEEFT DIE U KAN AANBEVELEN


Als u door niemand aanbevolen kunt worden kunt u met MySPURT contact opnemen. Er zullen persoonlijke vragen worden gesteld. Bij voorkeur wordt er een bewijs van goed gedrag overlegd.

HET VALUTA-SYMBOOL 


Voor SPURT worden twee symbolen gebruikt, SPU en MSP, wat afkortingen zijn voor SPURT en MEGA SPURT. MEGA SPURT wordt gebruikt voor grote bedragen.
Voor sommige gebieden voegen we de valuta van dat gebied toe, zodat u daar ook transacties mee kunt doen.
 

SPURT+ Crypto


Er is nu ook de mogelijkheid uw SPURT+ om te zetten naar Crypto SPURT+, hetgeen omwisselbaar is in andere muntsoorten, inclusief Euro.
 

REGELS VOOR HET VERKOPEN VAN PRODUCTEN AAN MYSPURT


U kunt de regels voor het verkopen van producten aan MySPURT vinden onder Marktplaats.
 

MySPURT Vision


Wij willen benadrukken dat wij u alleen als klant zullen accepteren als u de Visie van MySPURT erkent en er in toegestemd hebt. De klant stemt hiermee in door dit in het registratie formulier te bevestigen, waardoor zij instemmen met de volgende uitspraak:

"Door mij voor een MySPURT rekening te registreren verklaar en bevestig ik dat ik de Algemene Voorwaarden van MySPURT heb gelezen en er in toestem. Ik verklaar en bevestig verder dat ik een eerlijk en eerbaar persoon ben en dat ik vertrouwenswaardig zal handelen in mijn zaken zowel als in zaken die ik met anderen doe. Ik verklaar en bevestig ook dat de gelden van MySPURT, SPURT, gebruikt zullen worden om de mensheid te verbeteren en te verrijken, dat ik de gelden alleen zal gebruiken om zaken te doen met een goed doe (geen slecht doel)  en dat ik bij mijn weten niet de rijkdom van de aarde zal verkwisten ten nadele van de mensheid."