English  Dutch
®®

SPURT+, door waarde gedekt.

Binnen het SPURT-systeem hebben klanten SPURT gebruikt om handel te drijven met als basis een andere waarde dan de door SPURT vastgestelde één U.S. Dollar voor één SPURT, of één EURO voor één SPURT, maar gebaseerd op wat aangeboden en geaccepteerd werd.
Er zijn ook partijen die klanten in SPURT met hoge waarden betalen voor hun diensten, zonder te kijken naar de echte waarde van SPURT. Dat is toegestaan, maar het devalueert SPURT.
 
Om SPURT tegen devaluatie te beschermen hebben wij SPURT+ gecreëerd en de waarde van deze SPURT+ bepaald met als basis gelimiteerde waarden, waarbij één (1) SPURT+ gelijk is aan één (1) EURO. SPURT+ is daardoor beperkt omwisselbaar.
U kunt SPURT+ kopen of er voor werken door handel naar MySPURT te brengen, of door het doen van werk voor de gemeenschap. SPURT+ kan gebruikt worden om SPU+ Crypto te kopen, met een waarden van één (1) EURO.
Andere SPURT kan gebruikt worden om zaken mee te doen binnen het systeem en kan gebruikt worden als dekking.

Alle klanten kunnen gebruik maken van de Algemene Voorwaarden voor het GEBRUIK van SPURT. Dit zal hen toestaan hun schulden te betalen met "normale" SPURT en door de Crypto SPU+ een bedrag dat hun leven makkelijker zal maken. Voor die reden kunt u een conversie van SPURT naar SPURT+ aanvragen zonder uitleg over hoe u de SPURT heeft verdiend.
 

SPURT is het middel om handel te drijven en zal dat blijven.

 
Handel drijven is ook de manier om uw SPURT te gebruiken of SPURT om te ruilen naar SPURT+.
 

Hoe kunt u SPURT+ krijgen?

 
 1. U heeft een MySPURT rekening nodig. Een sponsor kan u aanbevelen en voor u de kosten betalen van 500 SPU om een rekening voor u te openen of u betaald 500 EURO. De EURO zullen in uw rekening worden getoond in SPURT+. .
 2. U kunt SPURT verdienen door zakenlui, winkeliers, aan te brengen die SPURT accepteren. Dat is erg lukratief.
 3. In de MySPURT-marktplaats kan SPURT+ gebruikt worden om koffie of andere daarvoor aangewezen producten te kopen en ervoor te betalen met SPURT+. U kunt er dan voor kiezen het product, waarvoor u met SPURT+ betaalde, onmiddellijk aan een daarvoor beschikbare koper te verkopen, of de koffie te behouden. De koper zal u in EURO betalen.
 4. U kunt uw toekomstige productie aanbieden, om te worden verkocht in de MySPURT-marktplaats. U zult SPURT ontvangen voor de verkochte producten. Nadat u de producten verkocht heeft, en ervoor SPURT heeft ontvangen, kunt u de ontvangen SPURT omwisselen voor de omwisselbare SPURT+.
 5. U kunt ook toekomstige DIENSTEN aanbieden. Stel u bent een dokter (in het buitenland ?) en u wilt uw diensten aanbieden door SPURT te accepteren. U kunt uw te verwachten omzet voor het komende jaar en er onmiddelijk SPURT voor ontvangen. U begint medicijnen en aparatuur te kopen met SPURT, opdat u de SPURT die u gebruikt gecompenseerd kunt krijgen en voor de producten niet hoeft te betalen met uw muntsoort. U kunt uw personeel, tenminste gedeeltelijk, met SPURT betalen en door dat te doen, zelf ook te verdienen. U kunt SPURT omruilen naar SPURT+.
 6. U kunt als vrijwilliger ook SPURT+ verdienen. Laat de uren zien die u als vrijwilliger maakt via Sound Prosperity, promoot SPURT. Door dat te doen, kunt u uw verhandelen over SPURT omte wisselen naar SPURT+.
 7. Stel dat u GRATIS Verzorging aanbiedt. U kunt deze dienseten ook verkopen. Berenekn hoeveel u zou verdienen als uw patienten u zouden kunnen betalen, U krijgt dat bedrag in SPURT vergoed. Dit gebeurt in Amerika veel, waar dokters met een grote Camper die omgebouwd is tot een klein ziekenhuis patienten helpen. Uw patienten kunnen u betalen in SPURT die zij kunnen verdienen door deel te nemen aan "Uw Gezondheid uw Geluk" het programma in Sound Prosperity. Misschien organiseert u een maal per jaar gezondheids weekenden. Wat zou u kunnen doen, als u dat in verschillende streken zoudt kunnen doen en misschien meer dan één keer en alle doktoren en verpleegsters met SPURT kunt betalen? U kunt ook medicamenten met SPURT kopen door met de leveranciers te praten over acceptatie van SPURT, die zij kunnen omwisselen in de omwisselbare SPURT+.
 8. U leeft in afgelegen gebieden, waar geen banen worden aangeboden. De levensstandaard is laag. U kunt een denk-tank organiseren waar mensen kunnen praten over de toekomst van de streek. Wat kunt u daar beginnen? Een nieuwe fabriek? Schone energie projecten? Is uw gebied geschikt voor speciale dingen zoals toerisme? Wat denkt u dat uw streek beter kan maken?
 9. Iemand kan u een baan aanbieden via het "Ik bied een baan aan" programma. U zult betaald worden in SPURT, en nadat u kunt laten zien hoeveel uren u heeft gewerkt, uw SPURT kunnen omwisselen voor SPURT+.
 10. U wilt misschien een project beginnen en er met SPURT voor betalen en een inkomen krijgen uit dat project. Uw initiatief zorgt ervoor dat u kunt verhandelen over de conversie van SPURT naar SPURT+.
 11. U kunt misschien ook willen werken voor SPURT in de Prosperity Centers of door ze op te zetten als PAM, BAM of KAM. Door dat te doen krijgt u toegang tot de omwisseling van SPURT naar SPURT+ of u kunt SPURT+ verdienen.
 12. U kunt een project beginnen, ervoor betalen met SPURT en er een inkomen uit halen. U kunt dan ook beloond worden voor uw initiatief door toestemming te krijgen een zeker bedrag aan SPURT naar SPURT+ om te wisselen.
 13. U kunt werken voor de Sound Prosperity Social Organization [SPSO] en daarbij SPURT+ verdienen.
 14. U kunt andere suggesties brengen waarbij handel of werk in de gemeenschap wordt gedaan voor MySPURT en de Sound Prosperity Social Organization [SPSO] zal uw voorstel bekijken en misschien het idee accepteren.  
 

Hoe kan ik SPURT+ in andere muntsoorten omwisselen?

 
 1. Nu dat andere muntsoorten beschikbaar zijn, vraagt SPURT u om SPURT te promoten, voor u een omwisseling van uw SPURT naar SPURT+ kunt krijgen. Zie svp de informatie op de promotie webpagina. Of lees onder Crypto wat de voorwaarden zijn.
 2. Als U SPURT+ heeft omdat u ze heeft gekocht, zult u op dit moment minstens 90% ervan binnen een maand kunnen omwisselen.
 3. Het kan zijn dat u SPURT+ verdiend heeft door b.v. " Ik bied een baan aan" of door het leveren van business. U kunt dan uw SPURT om wisselen voor SPURT+ ter waarde van 20% van de SPURT die u verdiende en er SPU+ Crypto voor kopen.
 
Zie de Algemene Voorwaarden voor het Gebruik van SPURT.
Zie ook SPURT naar SPURT+