English  Dutch
®®

Zie alstublieft de nieuwe engelse versie! 2017-05-07

car-hotel
Wissel 5000 SPURT om in 5000 SPURT+ (SPU+), in uw eigen cryptocurrency wallet.
Inbegrepen: 1. Overboekingskosten te betalen door MySPURT voor de cliënt 2. Werk wat gedaan wordt op de achtergrond door ons team om SPURT+ in uw Cryptocurrency wallet te krijgen. 3. Een coach die u begeleidt bij de stappen die u moet zetten om het te volbrengen 4. Geschreven richtlijnen.
 
Wissel 200.000 SPURT in voor 100.000 SPURT+
(SPU+) in uw eigen cryptocurrency wallet.
Zelfde aanbod.
Dit aanbod is voor mensen die vroegen om tussenoplossingen.
 
Wissel Twee Miljoen SPURT in voor Vijfhonderdduizend SPURT+  (SPU+), in uw eigen cryptocurrency wallet.
Zelfde aanbod.
Slechts enkele clienten zal dit toegestaan worden. U zult aan moeten kunnen tonen dat de zaken die u wilt doen met deze SPURT+ voldoen aan de algemene voorwaarden van MySPURT.
Wissel tot Twee Miljoen SPURT in voor Een Miljoen SPURT+ (SPU+), in uw eigen cryptocurrency wallet.
Zelfde aanbod. We zullen een paar clienten die meer kunnen investeren toestaan zelfs grotere bedragen te ontvangen.
Neem alstublieft contact met ons op, wanneer u geïnteresseerd bent en meer kunt investeren.  INFO@NEW-CHANCES. INFO

100 EURO

Te betalen aan Credit Suisse via SEPA
Vermeld uw SPURT-REKENINGNUMMER bij uw betaling
____________________________
Stap 3 schrijf 5000 SPURT+ over naar rekening 8842333 (PAS NADAT u betaald hebt!!)

1000 EURO Of ETHER

Te betalen aan Credit Suisse ten name van New Chances,
Vermeld uw SPURT-REKENINGNUMMER bij uw betaling.
___________________________
Stap 3. Nadat u betaald hebt, verzoekt u om een omwisseling van 200.000 SPURT in 100.000 SPURT+ De SPURT+ zullen zichtbaar worden in uw Cryptocurrency Wallet. Neem alstublieft contact op voor meer informatie. Besef dat we dit NIET zouden aanbieden als we er niet zeker van waren dat we er zijn en alleen nog hoeven te betalen voor juridische kwesties.

5000 EURO Of ETHER

Te betalen via Credit Suisse ten name van New Chances.
 
NADAT u betaald hebt, verzoekt u om een omwisseling van 2 Miljoen SPURT in 500.000 SPURT+. Als u deze SPURT+ hebt ontvangen schrijft u ze over naar rekening  8842333.  De SPURT+ zullen zichtbaar worden in uw Cryptocurrency Wallet.
Neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie. Besef dat we dit NIET zouden aanbieden als we er niet zeker van waren dat we er zijn en alleen nog hoeven te betalen voor juridische kwesties.

10.000 EURO Of ETHER

Te betalen via Credit Suisse ten name van New Chances.

NADAT u hebt betaald, verzoekt u om een omwisseling van 2 Miljoen SPURT in 1 miljoen SPURT+. Als u deze SPURT+ hebt ontvangen schrijft u ze over naar rekening  8842333.  De SPURT+ zullen zichtbaar worden in uw Cryptocurrency Wallet.
Neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie. Besef dat we dit NIET zouden aanbieden als we er niet zeker van waren dat we er zijn en alleen nog hoeven te betalen voor juridische kwesties.
Andere opties zijn beschikbaar.

Nu we verbonden zijn met het Cryptocurrency systeem, kunnen we de SPURT+ op uw rekening overschrijven naar uw Cryptocurrency Address. We begrijpen dat niet iedereen al zo’n adres heeft en we zullen u helpen het correct op te zetten. Maar we hebben zeker een voorkeur voor clienten met kennis van Ethereum. Zie hoe u een Metamask / Ethereum account opent.

Nadat u de coins ontvangen hebt, kunt u er andere Cryptocurrencies mee kopen of ze overschrijven, wellicht in gedeelten, naar uw bankrekening.
 
Aangezien we deze optie aanbieden omdat we juridische kwesties moeten betalen, zult u de fondsen niet onmiddellijk kunnen ontvangen.
Maar u moet weten dat onze coin al goed bekend staat in de Crypto-wereld. Waarom? Omdat we een speciale coin hebben. :)
Veel coins, zoals Bitcoin, worden min of meer alleen gebruikt voor speculatie. Zo niet onze coin. Wij hebben een gemeenschapscoin.
Dit houdt in dat hij onze regels volgt en niet die van de markt. Alle clienten tekenen ervoor dat 1 SPU+ gelijk is aan 1 EURO. Ja dat leest u goed! De coin is gelijk aan de EURO en niet aan de USD! Dat is fantastisch, niet?
Wat houdt dit in? Het betekent dat u er zaken mee kunt doen OMDAT het stabiel is. Als iemand uw coin accepteert voor business, dan kan hij ervan op aan dat het geen zeepbel is.
Wij zijn verheugd en hopen dat u dat ook bent!

U zult een overeenkomst moeten tekenen, dat U dit begrijpt en de algemene voorwaarden accepteert. U moet ook lid worden van SOUND PROSPERITY.

Stappen om te zetten