English  Dutch
®®

Ne ZAPRAVITE denarja med nakupovanjem.

Podjetja lahko kupujete izdelke in storitve in namesto ZAPRAVLJANJA denarja, SODELUJETE Z NAMI in pridobite kupljeno zastonj.

Frank prodaja Volkswagnove avtomobile.

Časi niso tako dobri, kot nekoč... John je njegov prijatelj in tudi prestaja težke čase. Za oba prijatelja bi torej stvari lahko bile boljše. Frank se odloči pomagati Johnu in s tem tudi sebi.

Frank ve, da so Volkswagnovi avtomobili dobri, čeprav vsi o njih govorijo slabo. Frank je slišal za priložnost nakupa česarkoli brezplačno. Misli si: "To je predobro, da bi bilo res, a hkrati predobro, da bi ignoriral."

Če bi lahko kupil Volkswagne, ne da bi zapravil denar, bi s to priložnostjo lahko rešil svoje podjetje.

Zaveda se, da tega ne more storiti sam. Njegovo podjetje je premajhno, da bi začel trgovati, toda... Kako lahko najde druge z enako težavo? Kako lahko tudi drugim ponudi enako priložnost?

Vprašal bo Johna. John je vedno znal predstaviti priložnosti drugim in ko bo znal pojasniti to, mu je pripravljen ponuditi 20% delež celotnega zneska naročila za nakup, ki ga potrebuje za 50 avtomobilov (40.000 USD). Razume, da John ne more čakati na prejem denarja, če mora na tem delati, zato mu ponudi plačilo (izpogajane) 1/10 v naprej v gotovini. Seveda mu v naprej izplača celotnih 40.000 v SPURT denarju.

Frank pojasni Johnu, kako to deluje:

Frank mora položiti znesek, ki ga potrebuje za nakup 50 Volkswagnov, na blokiran račun. Recimo, da je veleprodajna cena 100.000 USD. Ta denar bo združen z denarjem drugih poslovnežev, ki prav tako imajo denar za stvari, ki jih morajo kupiti, a ne bi radi zapravili denarja. Vsi se zavedajo, da posel vključuje stroške, zato izračunajo znesek, ki ga želijo prejeti, vključno s stroški plačil trgovcem, sponzorjem in Johnu in njegovim ljudem in določijo znesek naročila za nakup v višini 200% zneska, ki ga potrebujejo.

Kako bo JOHN nadaljeval?

Ker ima John veliko poznanstev, vsem ponudi enako priložnost, kot jo je sam sklenil s Frankom, če najdejo podjetje, ki se zanima za nakup nečesa, brez zapravljanja denarja.

On in njegovi prijatelji bodo iskali podjetja ali posameznike, ki so pripravljeni, voljani in zmožni kupiti, kar hočejo, imajo za to denar na razpolago, a ga nočejo ZAPRAVITI. Z vsakim sklene PVZ (pripravljen, voljan in zmožen) (ang. RWA - ready, willing and able) pogodbo.

Takoj, ko je zbranega dovolj denarja, pri čemer se stalno komunicira z New Chances, na primer: 20.000.000 - 200.000.000 USD, se bo pripravljen posel začel izvajati. Dobički se bodo pokazali z vsakim trgovanjem in naročeni izdelki bodo kupljeni s temi dobički. Prav tako bodo s temi dobički poplačani vsi stroški trgovcev, sponzorjev, Johna in njegovi ljudi idr.

Klienti bodo na tej ravni sodelovali z New Chances za dokončanje korakov, ki jih morajo opraviti.

Dobra novica: Takoj, ko se bo začelo trgovati s SPURT denarjem, se bo trgovanje odvijalo neprenehoma in čas med začetkom izvajanja posla in dostavo želenih izdelkov bo veliko krajši.