English  Dutch
®®
16.11. 2016

VSI MI, TAKO KUPCI KOT PRODAJALCI, MORAMO ZAČETI S TRGOVANJEM ZA USPEH TRGOVINE
OGLEJTE SI ODLIČNO PONUDBO ZA KUPCE IN PRODAJALCE


Kot imetnik SPURT računa lahko kupujete in prodajate svoje izdelke in storitve v trgovini MySPURT Marketplace.
Začnite ponujati izdelke in storitve že danes.
Lahko delujete kot nadomestnik za nekoga, ki ponuja izdelke in storitve. Za to boste od dobavitelja prejeli delež od prodaje.

Če imate produkte za prodajo, lastne ali tuje, jih lahko dodate v trgovino. Vsi imetniki SPURT računa lahko ponudijo svoje izdelke in storitve. Če ponudite vso svojo celoletno proizvodnjo trgovini MySPURT Marketplace, prejmete takojšnje plačilo v SPURT, v višini 50% prodajne cene.
Poiščite podjetja, ki bodo ponudila svoje izdelke in storitve v naši trgovini. Ponudijo jih lahko v lastni valuti in sprejmejo SPURT kot del plačila. Svoje spurte boste morda hoteli uporabiti za nakup potrebnih surovin ali izdelkov, ki jih potrebujete za svoj posel. Za vse na tak način porabljene spurte boste prejeli 100% nadomestilo! To pomeni, da boste surovine in izdelke prejeli zastonj! (Preberite si, kako to deluje.)


UČENJE TRGOVANJA SKOZI TRGOVINO MYSPURT MARKETPLACE JE VZNEMIRLJIVO

 

PONUJATI ŽELIMO TUDI STORITVE

Ste upokojeni slikar in bi radi zaslužiti SPURT... Popravljate avtomobile in ste pripravljeni sprejeti SPURT... Pripravljeni ste pomivati okna in pomagati ostarelim... Svojo storitev ponujate sosedom, ko pazite na njihove otroke...
Izdelujete privlačne, uporabne izdelke, ki bi jih lahko ponudili naprodaj? Poznate druge, ki to počnejo? Načrtujemo tudi oddelek za prodajo rabljenih stvari, če bo za to potreba. 


SPOROČITE NAM, KAJ VAS ZANIMA!

Preberite si tudi o lokalnem SPURT. Podprete lahko svojo lokalno skupnost.

Oglejte si letake za vašo lokalno skupnost (v različnih jezikih).


PRAV TAKO NAČRTUJEMO:

Odkup in ohranitev hiš za ljudi, ki jim grozi zasega hipoteke. (Najprej v Evropi.)

Iščemo slikarje, pogodbene delavce, mizarje itd., za popravilo in vzdrževanje teh hiš.
Hiše bodo imele čisto energijo in za to potrebujemo dobavitelje. Tudi vrtnarje, prodajalce avtomobilov itd., za lajšanje življenja ljudem, ki prestajajo takšne stiske.
Sodelovati želimo s hoteli, kamor lahko odidejo na počitnice, med tem ko jim popravljamo hišo. Zanima nas različna paleta alternativnih terapij, da si lahko povrnejo zdravje.
V sklopu SPURT zdravstvenih storitev, v sodelovanju s Sound Prosperity,  iščemo zdravnike, klinike in razne oblike medicinske pomoči za vse vrste bolezni.

Poiskati in ponuditi hočemo službe brezposelnim ljudem. Tudi invalidi lahko koristno prispevajo, ko jih podpremo in usmerimo. Potrebujemo tudi ljudi za pomoč ostarelim.


VI NAM LAHKO PREDSTAVITE IDEJE, MI PA JIH BOMO POMAGALI URESNIČITI SKOZI NAŠO TRGOVINO MYSPURT MARKETPLACE! POŠLJITE NAM VAŠE IDEJE, DA JIH LAHKO URESNIČIMO. PROSIMO, DA NAM PRI TEM TUDI POMAGATE, SAJ TO PREDSTAVLJA VELIK IZZIV!

Postanite prodajalec
Ponudite izdelke in storitve
Kakšne so potrebne pristojbine?