English  Dutch
®®

KAKO LAHKO POSTANEM PRODAJALEC? NIMAM DENARJA, DA BI KAJ KUPIL

VSAK LAHKO PRODAJA KARKOLI!
Poiščite prodajalca ali dobavitelja, kjer lahko v naprej naročite izdelke ali storitve na osnovi vnaprejšnjega plačila s SPURT.    

Dobavitelju še ni treba dostaviti izdelkov ali storitev, vi pa mu zanje že v naprej plačate s SPURT.
    
Zdaj začnete prodajati izdelke / storitve v trgovini MySPURT Marketplace in/ali jih v naprej prodate trgovini MySPURT tako, da pošljete predračun. (Oglejte si potrebne pristojbine.)
    
Takoj, ko ste nekaj izdelkov / storitev prodali (ali pa vse) in ste zanje prejeli plačilo v želeni valuti, lahko zahtevate od dobavitelja vračilo SPURT, ki ste mu jih plačali, in mu zanje plačate v želeni valuti. Izdelke prejmete vi ali pa jih pošljete neposredno kupcu.    

Od dobavitelja prejmete provizijo, ali pa je razlika v ceni, ki jo VI plačate dobavitelju in kupci vam, vaš želen zaslužek. (Dogovor med vami in dobaviteljem je vaša stvar.)

Ker ste ponudili (prodali) izdelke trgovini MySPURT Marketplace, s tem prejmete na svoj SPURT račun 50% skupnega zneska predračuna, ki ste ga izstavili trgovini. Tako ne zaslužite le SPURT od strank, ki vam plačajo za ponujane izdelke / storitve, temveč še dodatnih 50%, ki jih lahko takoj uporabite za poslovanje.


PREDNOSTI

  1. Enak postopek poslovanja lahko izvajate znova in znova in zaslužite več SPURT, s katerimi lahko sklepate še večje posle, ali pa z njimi plačate za hišo in jo oddajate in ustvarite dohodek.
  2. ​Zaslužite razliko med ceno, ki jo vi plačate dobavitelju in kupci vam,
  3. ali pa zaslužite določen delež od prodaje, če se tako dogovorite z dobaviteljem.