English  Dutch
®®

16.11.2016

POSTOPEK NAKUPA IZDELKOV ALI STORITEV Z UPORABO DENARJA SPURT

Izdelki in storitve v trgovini MySPURT Marketplace so ponujani s strani dobaviteljev.

Določen delež cene plačate v denarju SPURT. Če deležv SPURT ni naveden ali določen, lahko to prijavite MySPURT administraciji.

KUPOVANJE OD DOBAVITELJEV

Poglejmo primer:

V MySPURT trgovini kupite stensko dekoracijo. Ponujana cena je 133 USD in 27 SPURT. Kontaktirate dobavitelja z računom 1242444, Alina.
Alina vam bo poslala zahtevek za plačilo 27 SPURT. Ta zahtevek lahko pošlje s svojega SPURT računa na vaš račun. Za nadaljevanje postopka naročila stenske dekoracije čim prej poravnate delež zneska v SPURT.

Za preostali delež cene stenske dekoracije vam bo Alina poslala (elektronski) račun v USD, valuti, ki jo Alina sprejema, v tem primeru 106 USD. Takoj, ko plačate celoten znesek, vam bo Alina dostavila dekoracijo s pripadajočo garancijo in pogoji. (Za potrebe njenega knjiženja je dekoracijo prodala za promocijsko ceno - 106 USD. Torej 133 USD minus 27 SPURT.)

Ko bo Alina uporabila prejete SPURT za potrebe lastnega inventarja, bo za ta porabljen SPURT denar prejela 100% nadomestilo. To velja le za ponudnike, ki so po pogodbi z New Chances ponudili svojo enotleno bodočo proizvodnjo in za to prejeli SPURT.

PRIMER UPORABE SPURT:

Alina mora plačati za tiskanje fotografije na dekoraciji, morda potrebuje nov fotoaparat. Morda potrebuje žeblje ali kladivo, ker želi izboljšati / povečati ponudbo. Če te izdelke kupi in plača s SPURT, bo za porabljene spurte prejela 100% nadomestilo. Prejela bo enak znesek spurtov nazaj na svoj račun. Tako jo izdelki niso stali nič, ker je zanje prejela nadomestilo.


V primeru, da Alina NE plača s SPURT za nakup materiala, ki ga potrebuje, bo morda želela zamenjati spurte za USD... Toda v tem primeru ne prejme nadomestila.