English  Dutch
®®

16.11. 2016

POŠLJITE PREDRAČUN NA NEW CHANCES

1. določite ceno izdelkov
2. dodajte stroške prevoza in zavarovanja
3. dodajte številko svojega SPURT računa

Če so produkti ali storitve zanimivi za NEW CHANCES in se jih lahko ponudi v trgovini MySPURT Marketplace, boste takoj prejeli 50% zneska predračuna na vaš SPURT račun.

Obračuna se tudi pristojbina 2‰ prodajne cene. Oglejte si seznam potrebnih pristojbin.

Izdelke in storitve lahko ponudite v trgovini MySPURT Marketplace sami in prejmete SPURT tudi od kupcev! Tako ne zaslužite le 50% v naprej, temveč tudi znesek, ki vam ga plačajo kupci v SPURT in želeni valuti.
 
Izdelke in storitve boste z garancijo neposredno dostavili kupcu po tem, ko plača celoten znesek v SPURT in želeni valuti.
 
Preberite si, kako lahko prejmete nadomestilo, če uporabite svoje zaslužene SPURT za namen izvajanja lastnega poslovanja. V tem je celoten smisel. UPORABITE svoje SPURT, da ustvarite zaključen krog.

PREDNOSTI

  1. Takoj boste prejeli 50% vrednosti vaših ponujanih izdelkov in storitev v SPURT. Te SPURT lahko TAKOJ uporabite za poslovanje.
  2. Če boste s temi SPURT kupili izdelke ali storitve, ki jih potrebujete za svoje poslovanje, boste zanje prejeli 100% nadomestilo. Tako lahko dobite izdelke in storitve zastonj!
  3. Vi in tisti, ki vas je priporočil, bosta prejela BREZPLAČEN SPURT račun.

Osnutek predračuna