English  Dutch
®®

SPURT je ustvarjen za namen zagotavljanja dobrote za vso človeštvo. SPURT se lahko uporablja samo za poslovne podvige, ki izboljšujejo in bogatijo človeštvo. Uporabniki SPURT-ov ne bomo zapravljali bogastev zemlje za škodovanje človeštvu.
 
Naša VIZIJA je zagotoviti ljudem denar, ki ni podrejen inflaciji in razvrednotenju. Denar, ki je podprt, prepoznan in ki zrcali resnično vrednost dela, ki ga ljudje vložimo v poslovanje, službe, ideje, storitve, itd. SPURT je bil ustvarjen, da vsem olajša poslovanje in sodelovanje v toku življenja, pri ustvarjanju in uvajanju novosti - za našo prihodnost.


Naša vizija je, da navdahnemo Vaše vizije, da bomo lahko skupaj ustvarili resnično in odkrito tržišče, od ljudi za ljudi, lokalno in globalno. To ustvarjamo za vzajemno korist, skupaj, kot skupnost raznolikih lokalnih in globalnih uporabnikov. Naš cilj je ustvariti resnično globalno alternativo, nepristransko in privatno ekonomijo, ki je osvobojena dolgov in (obrestnega) oderuštva.

Naše poslanstvo: Izboljševanje in bogatenje človeštva, o čemer si lahko preberete v naših celotnih Pogojih poslovanja, ki jih povzema naslednji navedek:
 
"Razglašam in potrjujem, da bom SPURT uporabljal za izboljševanje in bogatenje človeštva, da bom svoja sredstva uporabljal zgolj za poslovne podvige z dobrim namenom (in ne zlonamernim) in da ne bom zavedno zapravljal bogastev zemlje v škodo človeštvu."

Kaj lahko pričakujete
Kaj je denar?
Alternativni denar