English  Dutch
®®
Video posnetki,
e-seminarji,
mentorstvo,
informacije,
lažna e-pošta

__________________

Video posnetki

Tu boste našli vse več posnetkov o tem, kako delujeta MySPURT spletna stran in vaš račun. Prav tako, kaj lahko počnete s SPURT, če ste lastnik podjetja, kar bi morali razumeti, da smo vsi, ko želimo uporabiti SPURT.
Za vas pripravljamo profesionalne video posnetke o SPURT in poslevnih modelih.

Kmalu bomo dodali več posnetkov:

  1. Kako odpreti račun.
  2. Kako plačati potreben začetni polog preko PayPala.
  3. Kaj lahko storite, če še nimate dovolj denarja za odprtje računa.
  4. Kako uporabljati trgovino MySPURT Marketplace. Kako dodati oglas in kaj je na volj gostom.

E-seminarji

Pričeli smo z organiziranjem e-seminarjev. Ti so namenjeni ljudem, ki jih zanimajo resnični posli. E-seminarji potekajo ob četrtkih ob 19h (evropski čas). Ker ne verjamemo, da zgolj razlage zadostujejo, bodo e-seminarji predvsem namenjeni vašim vprašanjem, na katera bomo odgovarjali.
Zato prosimo, da pred udeležbo e-seminarja preučite spletno stran in si zapišete vprašanja.

Na e-seminar se morate prijaviti, kar storite s tem obrazcem.

POSNETKI

Prav tako smo pripravili obrazec, kjer lahko vprašate, kar vas zanima, če se e-seminarja nočete ali ne morete udeležiti.

Mentorstvo

Vabimo vse, ki se zanimate za povezovanje z drugimi MySPURT klienti z namenom, da se premaknete naprej, da se prijavite v mentorski sistem za MySPURT kliente.

Informacije

Včasih moramo kakšni skupini klientov zagotoviti informacije. Teh ne moremo objaviti v glasilu, zato jih bomo dodali tukaj.

Lažna e-pošta

Nekdo pošilja e-poštna sporočila, v katerih ponuja svoj SPURT denarja v zameno za USD. Ta oseba nima SPURT računa in je pri MySPURT ne poznamo. Vedno ignorirajte ponudbe, ki ne pridejo neposredno od MySPURT in so hkrati na voljo na spletni strani.