English  Dutch
®®

SPURT TUDI NA VAŠEM MOBILNIKU

Najprej vas obveščamo, da smo spremenili končnico naslova spletne strani. Glavna spletna stran MySPURT je dostopna na 'myspurt.org', bančna aplikacija pa na 'b.myspurt.org'. Stare povezave bi morale še delovati in vas bodo preusmerile na nov naslov, vendar se to lahko v prihodnosti spremeni, zato prosimo, da posodobite zaznamke. Za nevšečnost se opravičujemo.

VZNEMIRLJIVA NOVICA!

Omogočili smo plačila POS (ang. Point of Sale - na mestu prodaje) za vse uporabnike. Do funkcije lahko dostopate na spletni strani svojega SPURT računa, kakor tudi na mobilni aplikaciji (Cyclos 4 za naprave Android in iOS).
Če bi radi izvajali plačila POS, morate najprej nastaviti svojo PIN številko (4 ali več mestno), ko se naslednjič prijavite v svoj račun. Na vrhu strani boste opazili obvestilo, ki vas na to opominja. PIN številko lahko kadar koli spremenite tako, da kliknete na: Personal -> Settings (meni na desni) -> Passwords -> Change PIN. To je vse. Za izvedbo plačila morate prodajalcu sporočiti številko svojega računa in vnesti svojo PIN številko, da plačilo potrdite.

PRODAJALCI LAHKO SPREJMETE POS PLAČILA NA:

1. spletni strani svojega SPURT računa: Banking -> Payments (meni na levi) -> Receive payment, ALI
2. preko mobilne aplikacije: Receive payment.

Ko prodajalec vnese številko kupčevega računa in znesek za plačilo, mora kupec vnesti svojo PIN številko na varni virtualni tipkovnici, da potrdi plačilo, podobno kot pri kreditnih/debetnih karticah. Zato nikoli ne delite svoje PIN številke z drugimi. Bodite pozorni na to, da se številke na gumbih tipkovnice samodejno naključno zamenjajo ob vsakem pritisku, s čimer je kraja PIN številke skoraj nemogoča, tudi če nekdo v ta namen uporablja snemalne programe.

B.MYSPURT.ORG

Za lažje opravljanje transakcij si lahko kupci natisnete številko svojega računa na papir v obliki QR ali črtne kode. Tako lahko prodajalec, če uporablja čitalec kod, povezan z računalnikom, odčita številko računa v ustrezno polje na obrazcu za POS plačilo, kar zelo pohitri proces, podobno, kot če bi plačevali s debetno kartico.

Za dostop do svojega SPURT računa preko mobilne aplikacije Cyclos 4 morate vanjo vnesti naslednji URL naslov: b.myspurt.org

PREPRIČANI SMO, DA BO SPURT POSTAL VODILNI DIGITALNI DENAR SVETA, ZATO SE NAM PRIDRUŽITE ŽE DANES!