English  Dutch
®®

3.12.2016

Odprtje SPURT računa je preprosto. Oglejte si video predstavitev. Po tem, ko ste podali vlogo s klikom na gumb zgoraj desno ("Register") in plačali potrebni začetni polog, bomo obdelali vašo vlogo. Ko bo vaš račun pripravljen, boste prejeli obvestilo.

Opazili smo, da nekateri ponudniki spletne pošte (Gmail, Yahoo, Hotmail, Comcast) blokirajo e-pošto iz MySPURT.org, preden ta pristane v mapi SPAM. To se je zgodilo, če niste prejeli e-pošte od MySPURT takoj po registraciji. Prosimo, dodajte e-poštni naslov info@myspurt.org med varne naslove. To storite v nastavitvah, med filtri, kjer nastavite, da e-pošta s tega naslova nikoli ne gre med SPAM.

Začetni polog v višini vsaj 50 EUR lahko prenesete na naš PayPal račun z uporabo e-poštnega naslova: info@myspurt.org

Če živite v Evropi, si prosimo oglejte te informacije.

Razumemo, da nimamo vsi ljudje enakih prihodkov, zato smo se odločili sprejeti različne začetne pologe za odprtje računa. Verjamemo namreč, da mora biti SPURT dostopen vsem. To pomeni, da bomo sprejeli tudi manjša vplačila od ljudi, ki na primer živijo v Grčiji, kot pa od tistih, ki živijo v Švici ali na Norveškem, saj tudi ljudje v New Yorku zaslužijo več od ljudi v El Salvadorju. Zahtevek lahko pošljete po e-pošti.

NOVA PROMOCIJA:

1. Zahtevan začetni depozit je 50 EUR, za kar boste prejeli 50 SPURT na vaš račun. A če položite več, bomo to nagradili.

Na primer: Če položite 100 EUR, boste prejeli 5-kratni znesek na svoj račun, kar je 500 SPURT.

Če položite 200 EUR, boste prejeli 8-kratni znesek na svoj račun, kar je 1600 SPURT.

Za depozite med 200-500 EUR boste prejeli 10-kratni znesek na svoj račun. Za višje zneske se lahko pogajamo posebej.

2. Če dodate izdelke v trgovino Marketplace (po prijavi), boste prejeli, v času ENEGA meseca po odprtju računa, 50 SPURT za VSAK odobren izdelek. Ko objavite oglas, pošljite sistemsko sporočilo, da ga preverimo in vam izplačamo znesek.

Vsak lahko kaj proda, zato izkoristite priložnost.
Izdelke lahko iščete tudi glede na državo prodajalca.

ODPRITE SPURT RAČUN IN PREJMITE:

  • Neomejeno polaganje in prenos sredstev.
  • Brezplačno prenašanje sredstev.
  • Dostop do spletnih bančnih funkcij.

Bi hoteli SPURT račun zagotoviti tudi prijateljem in znancem? Z veseljem vas nagradimo za vaša priporočila.

Preberite si o Ponudbi za prijatelje in spoznajte, kako zaslužiti SPURT.

Seveda boste v primeru višjega pologa nove klienta, vašega prijatelja, prejeli višjo nagrado. Preberite si ponudbo za prijatelje.

Navodila (v angleščini)
Pogosta vprašanja (v angleščini)